Snabbt, prisvärt och smidigt rörmokeri!

Rörmokare Stockholm är en helservicefirma inom VVS-arbeten och vi arbetar med allt inom värme, vatten, sanitet och kyla. Vi samarbetar med flera el- och byggfirmor och kan därför erbjuda en helhetslösning vid renoveringar av kök, badrum med mera. Dessutom så bistår vi även vid installering av bergvärme- eller luft/vattenvärmepumpar och erbjuder en kostnadsfri energiberäkning av dina projekt. Vårt företag är garanten för prisvärda tjänster, certifierad personal, trevligt och professionellt bemötande, helhetslösningar och förstklassig service. Våra tjänster berättigar privatpersoner till ROT-avdrag för arbetskostnaden på 50.000 kronor per år och person som står som ägare på det objekt där arbetet utförs. Vi använder oss av den modernaste utrustningen och de arbetsmetoder som säkerställer ett miljömässigt hållbart utförande.

Proffs på VVS inom [dynacode_1]

Vi på Rörmokare Stockholm har många nöjda kunder och vi anlitas i såväl stora som små projekt. Vi bistår även i planeringen av den mest ekonomiska lösningen för uppvärmning och ventilation. Utvecklingen går hela tiden framåt och vi håller sig a jour med den senaste utvecklingen på marknaden vad gäller energieffektiva lösningar för uppvärmning och VVS. I dag finns det till exempel mycket energieffektiva elradiatorer som aktiveras av rörelse vilket innebär att värmen anpassar sig efter hur man rör sig i fastighetens alla utrymmen. Genom en kontakt med oss kan du få en kostnadsfri rådgivning och offert på lösningar som kommer att ha kostnadsbesparande effekt för hushållet och fastighetsägaren.

Vi på Rörmokare Stockholm utför alla de typer av arbeten som förväntas av en rörmokare såsom rengöring av rör, rensning av avlopp, byte av WC-stol, blandare, vattenklosetter, ventiler, vattenlås, varmvattenberedare med mera. Vi sätter en ära i att bli ett pålitligt och tryggt förstahandsval för våra kunder och erbjuder alltid ett konkurrenskraftigt pris. Vi har många nöjda kunder och vinnlägger oss om att skapa goda relationer genom ett korrekt och trevligt bemötande. Vi vinnlägger oss om kvalitet och service vilket resulterat i att vår kundkrets rekommenderar oss vidare till sina vänner och bekanta. Genom våra helhetslösningar förenklar vi fastighetsägandet för våra kunder.

Vi är på plats snabbt!

Rörmokare Stockholm har personal med ett gediget yrkeskunnande och alla anställda vidareutbildas och uppdateras ständigt på utvecklingen inom marknaden. Vi är ett familjeföretag med en kundkrets i Stockholmsområdet med omnejd. Till oss ska man kunna vända sig för att få snabb hjälp. Vi är snabbt på plats och avhjälper akuta problem. Vi underlättar fastighetsägandet för vår kundkrets och utför kostnadsfria beräkningar på planerade projekt och är även rätt partner för planeringen av inköp av kostnadseffektiva värme- och VVS-lösningar. På vår webbsida hittar du även en blogg där du får tips och vägledning angående enkla åtgärder som du kan göra själv och vid rådgivning kontaktar du oss enkelt via telefon.

Genom råden i bloggen kan du enkelt se hur du kan förebygga problem i rör- och VVS-system men vi finns även till för små åtgärder och bistår vid alla typer av projekt. Rörmokare Stockholm har som mission att bli en del av ditt fastighetsägande och snabbt rycka in när hjälpen behövs. Privatpersoner har tillgång till ROT-avdraget och våra redan konkurrenskraftiga priser gör att man kan underhålla sin fastighet till rimliga kostnader. Förstklassig service, snabba lösningar, kostnadsfria rådgivningar, välutbildad och trevlig personal samt kontakter med andra firmor inom el- bygg och måleri är vad som gjort att vi kan fullgöra vår mission – att bli en trygg leverantör av professionellt och prisvärt arbete.

Rörmokare Stockholm en trygg och professionell problemlösare

Med mer än 20 år i branschen

Rörmokare Stockholm är ett familjeföretag med mer än 20 år i branschen och långt fler år av samlad erfarenhet till din tjänst. Vi är ett auktoriserat och certifierat företag med bred kompetens. Utöver VVS-relaterade arbeten har vi även breda kontaktnät inom bygg-måleri och el och kan leverera helhetslösningar till konkurrenskraftiga priser oavsett vilken typ av projekt ni har planerat för. Vid kontakt med oss får ni även den rådgivning ni behöver för den mest kostnadseffektiva lösningen.