Rörmokare

Våra rörmokare i Stockholm finns för dig när du har behov av hjälp med VVS. Det kan vara akuta åtgärder som behöver göras, eller så har du behov av en installation av något slag. Det kanske är så att du bygger ett helt nytt hus, eller renoverar du? Då är det ofta bra att anlita en rörmokare som kan hjälpa dig med olika installationer. I äldre hus kan vi hjälpa till med servicearbeten så väl som avloppsrensning.

Kanske du upplever att du har problem med dina rör, eller ledningar. Eller har du en akut läcka? Då är det dags att kontakta oss. Vi utför VVS-arbeten inom Stockholm, med omnejd. Vi har över 20 års erfarenhet och vi auktoriserade rörmokare med rörcertifikat.

Utöver rör och ledningar så kan vi även det mesta som har att göra med olika typer av värmesystem. Det innebär att om du funderar på att byta ut det du har, så kan du kontakta oss så hjälper vi dig att välja mellan alla de olika alternativ som finns.

För att kunna kalla sig rörmokare så måste personen i fråga ha rätt utbildning så väl som rätt behörigheter. Alla våra medarbetare har detta så väl som att de samlat på sig erfarenhet inom branschen.

Våra kunder omfattar privatpersoner så väl som byggföretag, fastighetsägare, hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och så vidare. Oavsett vilken typ av kund du är, så får du ett arbete som utförs på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt.

Tillsammans med kunden så går vi igenom vad det är som ska göras. Du får alltid reda på vad det kostar innan vi påbörjar arbetet. När vi väl är klara, så går vi åter genom det tillsammans, så att vi försäkrar oss om att du är nöjd med slutresultatet.

Se till att kontakta oss i förbyggande syfte och inte bara när du har behov av en akut åtgärd. Det är nämligen bra att stoppa problem innan de uppstår, då ett läckande rör, eller dåliga stammar kan göra skada på byggnaden. Vi kan hjälpa dig med en mängd olika förebyggande åtgärder så väl som att göra en besiktning av ditt hus.

Om du vill veta mer om oss som företag, eller om vad vi kan erbjuda dig, så kan du dels läsa mer här på vår sida, men du kan även kontakta oss. Vi finns både via mail så väl som på telefon.