Våra tjänster

Vi är ett auktoriserat VVS-företag som kan anlitas för så väl små som stora uppdrag inom VVS. Vi tar oss an stora och små företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, samt privatpersoner. Vi har bra priser på våra tjänster och företagskunder kan även få förmånliga service-avtal.

Rörmokeri och VVS är ett brett område och kan inkludera byten av blandare, badrumsrenoveringar, installationer eller akuta åtgärder som läckage. Det omfattar även installationer och service av olika slag.

Våra tjänster omfattar:

Service och underhåll: När det gäller service och underhåll så är det en kategori som omfattar ganska så mycket. Bland annat kan det handla om att byta olika saker som vattenlås, kranar, ventiler, vattenklosetter med mera. Det omfattar även service av olika befintliga system så som te.x värmesystem.

Inkluderar bland annat byte av vattenlås, vattenklosetter, ventiler, kranar och annat.

Installation: Med oss som din rörmokare stockholm får du hjälp med olika installationer som kräver VVS. Det kan vara installation av varmvattenberedare eller värmepumpar. Det är vanligt att behöva installation i samband med renovering eller nybyggnation.

Vi installerar varmvattenberedare, värmepumpar och andra VVS-produkter. Detta i samband med nybyggnation eller renoveringsarbeten.

Badrumsrenovering: Att renovera badrummet kräver en hel del. Vi kan hjälpa dig med en komplett renovering av ditt badrum, så att allt blir på rätt sätt. Alla våra rörmokare har våtrumscertifikat. Stambyte: Stambyte är något som kan behövas göras i villor, radhus och hyresfastigheter. Kontakta oss för mer information om detta.

Varmvattenberedare: Hos oss kan du köpa en varmvattenberedare och vi installerar den även så klart. Hos oss kan du hitta rätt varmvattenberedare som passar dig och dina förhållanden.

Värmepumpar: Vill du byta värmesystem och sänka dina kostnader? Vi hjälper dig att välja rätt, samt installerar den åt dig.

Rörentreprenad: Vi erbjuder dig rörentreprenad med projektering. Kontakta oss för mer information om detta.

Utöver detta så har vi även flera andra tjänster inom VVS och rörmokeri, så om du har något du behöver ha åtgärdat inom detta område, hör med oss först om vi kan hjälpa dig med det.

Om du har behov av en eller flera tjänster inom VVS och rörmokeri, eller har frågor kring våra tjänster, så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi finns på telefon så väl som att du kan skicka oss ett mail. Du kan även direkt här på vår sida skicka en offertförfrågan.